interim management en adviesElke organisatie bestaat door een bundeling van krachten van mensen. Die mensen presteren optimaal als ze de vrijheid en ruimte krijgen hun talenten in te zetten. De organisatie heeft echter ook een heldere project-/procesbeheersing nodig om te borgen dat al die inzit leidt tot het gewenste resultaat.

Zoekt u de balans tussen (project)beheersing en aandacht voor mensen?
Maak dan eens vrijblijvend een afspraak.

Ik verzorg interim management en advies voor uiteenlopende organisaties. Mijn ervaring komt hebt best tot zijn recht in projectmatig werkende organisaties waarin mensen of organisaties willen veranderen, vernieuwen of verbeteren.
Ik ben heel all-round doordat ik me na mijn technische- en managementstudie in de praktijk ook veel bezig hield met risico-analyse, financiën, juridische (contract)zaken, automatisering. Zo leerde ik projectmatig werkende bedrijven en (grote) projectorganisaties te structureren en beheersbaar, efficiënt, effectief en resultaatgericht te organiseren. Mijn verdieping in bewustwording van mens en organisatie heeft gezorgd voor een extra dimensie in mijn werk, waardoor ik nog beter in staat ben mensen en systemen integraal te benaderen.

In de kern heeft mijn inzet altijd tot doel om mensen en organisaties effectiever te laten zijn en duurzaam succesvolle keuzes te maken. Dat doe ik met mijn talent om complexe zaken eenvoudig en voor iedereen praktisch hanteerbaar te kunnen maken. Daarmee geef ik mensen richting en handvaten om succesvolle resultaten te bereiken. Het zijn tenslotte de mensen die samen een organisatie vormen. Aandacht voor mensen en onderlinge samenwerking is daarom van groot belang.

Zeker in de huidige tijd betekent leiderschap voor mij vooral het stimuleren van vertrouwen en samenwerking en het betekenis en richting geven aan mensen door het verbinden van persoonlijke aan een gezamenlijk organisatiedoel. Het Succeskompas gedachtegoed is voor mij een waardevolle basis om daarin effectief te zijn.

De rol waarin ik bijdraag aan een organisatie is voor mij ondergeschikt en kan zich uiten in een positie als interim-directeur/manager, adviseur of begeleider/coach

Lees hoe anderen dit hebben ervaren…

Praktijk cases…

Categories: algemeen

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *