Succeskompas, richting geven aan je leven en werk

Succeskompas
richting geven aan je leven en werk
Theo Buijsrogge

uitgeverij Quist
ISBN: 9789077983546
288 pag.
prijs € 24, 50

Bestel het boek bij bol.com of  managementboek.nl. Je hebt het dan snel in huis.
Meerdere boeken bestellen? Neem dan contact op met de uitgever voor de mogelijkheden.
Bestel je het boek bij mij, dan voorzie ik het van een persoonlijke boodschap: gepersonaliseerd boek bestellen.

Samenvatting op de achterkant van het boek:
Succeskompas, richting geven aan je leven en werk toont je de essentie van je bestaan, hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden en loslaten van het verleden. Om vrij de toekomst te creëren met wat je zegt, denkt en doet. Vanuit een ruimer perspectief kijk je vervolgens naar de evolutie van je essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin je focus verschuift van fysiek naar bewustzijn. Elk leven heeft een specifek doel. Met deze inzichten ontwikkel je je eigen succeskompas, en geef je vanuit je essentie succesvol richting aan je leven. Je succeskompas volgen geeft inspiratie, passie en energie. In organisaties  leidt dit tot succesvolle producten of diensten en gemotiveerde medewerkers.

‘De samenhang van de vijf levenselementen is voor iedereen uniek als een eigen roeping. De eigen manier om ons levensprogram te beleven noemt Theo Buijsrogge het Succeskompas. Ik wens u toe met behulp van dit boek ook zelf uw Succeskompas te mogen ontdekken,’ zegt Paul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit in zijn voorwoord

‘Ik heb Succeskompas met heel veel enthousiasme gelezen en ben diep onder de  indruk van de integrale benadering. Het is een waardevolle bijdrage aan het leven en  werken vanuit onze  essentie,’ zegt Rogier Huffnagel, voorzitter Raad van Bestuur van Ede & Partners.

Uitgebreide informatie over het Succeskompas vind je op www.succeskompas.nl


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *