Theo BuijsroggeHet boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk werd geschreven door Theo Buijsrogge (1963).
Hij studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft en vervolgens MBA bij TSM Business School. Daarna werkte hij voor uiteenlopende bedrijven gerelateerd aan de bouw zoals: Woningcorporatie, Projectontwikkelaar, Grote projectorganisaties, Ingenieursbureaus, Constructiebureau, Adviesbureau, Aannemer, gemeenten. Hij werd heel allround doordat hij zich na zijn studie in de praktijk ook veel bezig hield met risico-analyse, financiën, juridische (contract)zaken en automatisering. Zo maakte hij carrière tot algemeen directeur. De laatste jaren is hij actief als zelfstandig interim-manager.

Een bijzondere situatie zette in 2005 zijn leven op zijn kop en was de aanleiding zich te verdiepen in de achtergrond van menselijk gedrag en het hoe en waarom van onze ervaringen. Bij die zoektocht ging er een hele nieuwe wereld voor hem open die sterk afweek van de gangbare paradigma’s en veel inzichten en verklaringen bood. Het bracht hem via de wetenschap en spiritualiteit bij de essentie van ons bestaan.

Daarbij ging het hem niet alleen om het opdoen van nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven, maar was hij vooral geïnteresseerd in de praktische toepassing hiervan. De wens om het gedachtengoed praktisch overdraagbaar te maken inspireerde hem het op te schrijven. Zo ontstond het boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk. Het geeft een integraal inzicht, van de essentie van ons bestaan tot de praktische toepassing hiervan voor mensen en organisaties.
Met zijn nieuw verworven inzichten verzorgt hij nu naast interim-management ook advies, coaching en training.

Zijn eigen Succeskompas ziet er als volgt uit:

Doel
Vanuit mijn eigen kracht verbinden met anderen en zo mijzelf en anderen laten groeien in bewustzijn.

Talenten
– complexiteit eenvoudig en praktisch hanteerbaar maken
– verbindend
– leergierig
– doelgericht
– mensen en zaken vanuit verschillende perspectieven zien 

Waarden
– integriteit
– vrijheid
– verantwoordelijkheid
– persoonlijke ontwikkeling

Missie

Ik, Theo Buijsrogge, ben zelfstandig ondernemer en creëer groeimogelijkheden voor mezelf en anderen door, in de rol van ‘navigator’, mensen en organisaties te verbinden en te helpen door te dringen tot de essentie en van daaruit te (laten) handelen.

Mijn verbindingen met anderen zijn echt en hebben inhoud.

Ik ben mezelf, sta in mijn kracht en leef vanuit mijn essentie, waardoor anderen bij mij ook helemaal zichzelf kunnen zijn.

Ik heb een liefdevolle  en hechte band  met mijn partner en kinderen waarin wij helemaal onszelf kunnen zijn en die ons stimuleert het beste van onzelf te laten zien.

Ik leef en werk in een comfortabele omgeving die voor mij zowel rustgevend als stimulerend is.


 

Categories: algemeen

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *