Mijn levensdoel:

Vanuit innerlijke wijsheid te leven en te verbinden met mijn omgeving.

Mijn talenten:

  • het verbinden van kennis tot nieuwe inzichten,
  • het inspirerend overdragen van kennis in toegankelijke, eigentijdse woorden,
  • het analytisch terugbrengen van complexe (bedrijfs- of proces-) situaties tot eenvoudige, stuurbare mechanismen;
  • personal ‘healing’ coaching/counseling.

Mijn waarden:

  • integriteit
  • verbondenheid
  • zelfstandigheid
  • persoonlijke groei
  • levensvreugde.

Mijn missie:
Ik, D, ben zelfstandig ondernemer, wetenschapper en personal life coach. Ik adviseer organisaties over strategische vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen. Als cultuurhistorisch wetenschapper richt ik mij op het overdragen van ‘grotere verhalen’ voor een breed publiek. Als personal life coach ligt mijn kracht in het activeren van zelfhelend vermogen van mensen die uit hun balans zijn. Overkoepelend aan mijn werkzaamheden is het begrijpelijk hanteerbaar maken van complexiteit. Ik leef en handel vanuit mijn innerlijke waarden. Mijn verbinding met anderen is oprecht, respectvol en inhoudsrijk. Ik leef en werk in een omgeving die mij inspiratie en energie geeft.

 


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *