“De coaching door Theo heb ik als erg aangenaam ervaren. Ik ben er effectiever door gaan werken. Problemen zie ik met meer vertrouwen tegemoet en ik maak bewustere keuzes. Ik ben me niet alleen bewust van mijn eigen authenticiteit, maar ook van de behoeften achter het gedrag van anderen, waardoor ik effectiever communiceer.”
John Berkhout, bouwmanager gemeente Amsterdam

“In de gesprekken met Theo hebben we onder andere mijn Succeskompas vastgesteld. Daardoor werd ik me bewust van mijn onbewuste patronen en leerde ik die te doorbreken. Dat is niet eenvoudig, maar de begeleiding van Theo en de praktische handvaten die ik van hem kreeg hielpen mij erg. Ik denk dat ik me bewuster en meer vanuit mezelf gedraag en mijn talenten effectiever inzet. Ik ben dankbaar voor de unieke kans om dit traject met jou te mogen doen.”
Johan Worp, manager projectbeheersing Rijkswaterstaat

“Theo weet in zijn coaching echt door te dringen tot de essentie en van daaruit richting te geven aan de voorliggende keuzes. Het resultaat voor mij: ik maak keuzes gebaseerd op mijn innerlijke koers. Dit leidt tot minder tijdsdruk en snellere besluiten. Dank je wel hiervoor Theo”
Caroline Ligtenberg, ondernemer en oprichten van o.a. de Duurzame Vacaturebank

“Ik ervaar de gesprekken met Theo als olie in de raderen, het gaat er weer soepel van draaien”
Khalid Boukhima, ondernemer en eigenaar reisorganisatie Salama Travels

Categories: Referenties

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *