Doel

Op alle vlakken het maximale uit mezelf te halen en zo van betekenis zijn voor mijzelf en mijn omgeving.

Talenten

– luisteren,
– denken vanuit verschillende invalshoeken,
– leergierig,
– doorzettingsvermogen,
– aanvoelen.

Waarden

– comfort/zekerheid,
– gezondheid/vitaliteit,
– erkenning/waardering,
– prestaties/verworvenheden,
– betrokkenheid/vriendschap.

Missie

Ik, J, creëer waarde door het maximale uit mijzelf te halen en zo van betekenis te zijn voor mezelf en mijn omgeving. Door goed luisteren en aanvoelen heb ik een duidelijk beeld van de behoeften van mijzelf en de mensen om mij heen. Mijn leer- en doorzettingsvermogen zet ik in om die behoeften maximaal te vervullen. Zo creëer ik verbondenheid en succesvolle prestaties. Ik ontwikkel mezelf continu door dit op vele vlakken te realiseren.
Dat levert mij erkenning en stabiliteit.