VerbindenHet is mijn passie om te verbinden. Niet alleen zaken met elkaar verbinden om zo complexe zaken te ontrafelen en door te dringen tot de kern, maar ook het verbinden van mensen.
Met de visie dat iedereen vanuit zijn eigen referentiekader en vermeende mogelijkheiden altijd probeert de beste keuze te maken, kijk ik naar de waardevolle kwaliteiten in ieder mens en de intenties achter hun gedrag. Dat helpt mij met anderen te verbinden en effectief samen te werken. Hiermee begeleid ik ook anderen naar effectiever samenwerken en communiceren.

Dit komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht in mijn opdrachten als bemiddelaar bij complexe projecten. Daarin kan ik mijn inhoudelijke kennis en ervaring met techniek en (project)management combineren met mijn inzichten in mensen en (samenwerkings)processen om zo partijen met elkaar te verbinden en tot gezamelijke oplossingen te komen. Kijk maar eens naar dit voorbeeld.

Uit mijn natuurlijke verlangen te verbinden ontstond ook het Spiritueel Ondernemers Netwerk met inmiddels ruim 7000 leden. Het Spiritueel Ondernemers Netwerk biedt inspiratie aan ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals die werken aan spirituele groei van zichzelf en hun organisatie. Het doel van dit netwerk is het verbinden van mensen en delen van kennis, informatie en ervaring. Het laat zien dat spiritualiteit geen zweverig gedoe is, maar dat inzicht in de essentie van de mens en ons bestaan praktisch en met resultaat wordt toegepast in een zakelijke omgeving.
Er is een informatieve website: www.SpiritueelOndernemersNetwerk.nl , een online community en een LinkedIn groep

Mijn boeken

Succeskompas, richting geven aan je leven en werkSucceskompas
richting geven aan je leven en werk

"De essentie van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven."
"Indrukwekkend, praktisch, helder" "Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt"
"Lees dit boek en je weet alles."
Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheidMichaelsysteem,
de essentie van je persoonlijkheid

"authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend."
"Groot respect voor jullie werk!"
Ga naar boven