Helping hands coachingDe wereld om ons heen verandert continu en wij veranderen ook. Door te leren en groeien kunnen we hier adequaat mee omgaan. Soms lopen we echter tegen problemen aan die we met onze inzichten niet kunnen oplossen of waarbij ons gedrag, dat ons altijd heeft geholpen, onvoldoende effectief of zelfs contraproductief blijkt. Doordat we veelal een blinde vlek hebben voor onze valkuilen is het lastig dit zelf te zien en te verbeteren.
Ook kunnen 'Problemen niet worden opgelost met het bewustzijn waarmee ze zijn gecreëerd  zei Albert Einstein ooit heel treffend. De oplossing ligt daarom vrijwel altijd in het verhogen van het bewustzijn. Dat geldt niet alleen voor het individuele bewustzijn, maar ook voor het collectieve bewustzijn van organisaties.
Het kan ook zijn dat je succesvol bent en er uiterlijk geen vuiltje aan de lucht is, maar jij je toch niet (meer) voldaan en gelukkig voelt. Je vraagt je af 'Wie ben ik, is dit wat ik wil of wat wil ik eigenlijk?' 'Hoe wordt ik (weer) echt gelukkig?'

  Of je nu effectiever wilt zijn in je huidige werk of met levens- of carrière vragen zit, de oplossing begint altijd met weten wie jij echt bent om van daaruit succesvolle keuzes te kunnen maken. In coachingstrajecten pas ik daarom het gedachtengoed uit mijn boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk toe en gebruik ik mijn talent om ingewikkelde zaken ook voor anderen praktisch hanteerbaar te maken. Ik laat mensen problemen vanuit een ander perspectief zien en help ze door te dringen tot de essentie. Ook de essentie van hun eigen leven en organisatie. Daarmee geef ik ze inzicht in de eigen kracht van waaruit ze duurzaam succesvolle keuzes kunnen maken voor zichzelf en hun organisatie.
  Door aandragen van praktische handvaten en de begeleiding bij het aanleren van nieuwe vaardigheden help ik mensen om die nieuwe inzichten ook daadwerkelijk in effectief gedrag en effectieve communicatie om te zetten.

  Lees hoe anderen dit hebben ervaren...

  Mijn boeken

  Succeskompas, richting geven aan je leven en werkSucceskompas
  richting geven aan je leven en werk

  "De essentie van 'persoonlijk leiderschap' in werk en leven."
  "Indrukwekkend, praktisch, helder" "Een boek dat veel andere boeken overbodig maakt"
  "Lees dit boek en je weet alles."
  Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheidMichaelsysteem,
  de essentie van je persoonlijkheid

  "authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend."
  "Groot respect voor jullie werk!"
  Ga naar boven